Tanca

Projecte Connecta't

Del 5 de setembre al 28 d’octubre
A les 12.30 h

Afegir al calendari

El Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Esparreguera, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza el projecte Connecta’t adreçat a tota la ciutadania, i en especial a les persones a partir dels 60 anys, que estiguin interessades a aprendre i comunicar-se digitalment en els temes relacionats amb la salut.

Objectiu

En els darrers temps -i a conseqüència de la pandèmia- s’ha produït una acceleració en les eines de comunicació digitals en l’àmbit de la salut, que ha representat un benefici per a gran part de la ciutadania a l’hora de gestionar les seves necessitats sanitàries. Tanmateix, per a la població d’edat més avançada, en general, els ha ocasionat certs inconvenients per la manca de pràctica en les eines digitals.

Amb l’objectiu de promoure aquestes eines digitals entre el col·lectiu de persones grans, minimitzant així la bretxa digital en la qual es troben, i també per apropar els serveis que ofereix el CAP i el seu funcionament, la direcció de l’Equip d’Atenció Primària Esparreguera, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha creat el Projecte CONNECTA’T.

A qui va adreçat

El Projecte Connecta't va adreçat a tota a ciutadania i en especial a les persones a partir dels 60 anys que estiguin interessades a aprendre i comunicar-se digitalment en els temes relacionats amb la salut.

En què consisteix

Es realitzaran diferents tallers en què la ciutadania podrà practicar amb les eines digitals, amb el suport de professionals de la salut.

Durada: 1 hora

Grups: de 10 a 15 persones  

Contingut dels tallers

  • La Meva Salut (LMS). Alta a l’aplicació i com utilitzar-la, eConsulta, serveis que ofereix, informació que conté, etc.

  • Programar cites/consultes des de la web citasalut.gencat.cat

  • Informació sobre els serveis que ofereix el CAP, el seu funcionament i la “programació per motius”.

  • Contactes telefònics amb el CAP, el centre de trucades de l’Institut Català de la Salut, el 061 i el 112.

Docents

Els tallers els realitzaran professionals d’atenció a la ciutadania del CAP Esparreguera.

Lloc i horari dels diferents tallers

Can Pasqual (carrer Cavallers, 26):

  • Els dimarts, de 12.30 a 13.30 h.
  • Els dijous, de 18 a 19 h.


Cal inscripció prèvia al CAP al telèfon 93 770 81 00 o bé a l’Ajuntament al 93 777 69 61 o [email protected].