Servei d’Atenció en línia de la Policia Local

A través del Servei d'Atenció en Línia de la Policia Local es pretén millorar la proximitat amb la ciutadania i ampliar els seus canals de comunicació.

El servei es presta a través de 'Beesafe', una aplicació per a dispositius mòbils que geolocalitza la posició de la persona que envia el missatge i permet demanar ajuda, enviar informacions o fer consultes al cos de seguretat, i des de la qual la ciutadania pot contactar amb els agents de manera immediata i donar avís davant de situacions que requereixin de presència policial.

Per fer-ne ús, cal descarregar gratuïtament l'aplicació 'Beesafe' accedint a Google Play o APP Store, en funció de la tecnologia emprada al dispositiu mòbil. Un cop instal·lada, la persona usuària s'ha de registrar i proporcionar un número de telèfon vàlid per verificar la persona a través de missatge sms. Un cop registrada, l'aplicació identificarà automatitcament la localització, que podrà ser visualitzada per la Policia Local quan s'envia una alerta.

Es poden enviar alertes de caràcter personal clicant el tipus de missatge entre les tres opcions que s’ofereixen i s’iniciarà un compte enrere automàtic de 15 segons, tot i que també es pot enviar l’alerta de manera immediata o cancel·lar-la. Un cop hagi estat atesa l'alerta, es pot accedir al xat per parlar en temps real amb l'agent que l'ha atès, on també es permet enviar imatges o missatges d'àudio. Si el tipus d'alerta creada té la ubicació en directe habilitada, mentre l'usuari mantingui el telèfon encès, es compartirà la seva posició amb els agents locals.

Què s'ofereix

El Servei d'Atenció en Línia de la Policia Local ofereix un canal directe de comunicació que permet a la ciutadania contactar amb els agents en cas de necessitar ajuda, però també enviar informacions o fer consultes vinculades a temes de seguretat.

A qui s'adreça

S'adreça a tota la ciutadania d'Esparreguera.

Com s'hi pot accedir

Al Servei d'Atenció en línia de la Policia Local s'hi accedeix des de l'aplicació per mòbils Beesafe. Es pot descarregar de manera gratuïta, i està disponible tant en català com en castellà:

Preu del servei

Gratuït.


Horari
Dilluns
Obert les 24 hores
Dimarts
Obert les 24 hores
Dimecres
Obert les 24 hores
Dijous
Obert les 24 hores
Divendres
Obert les 24 hores
Dissabte
Obert les 24 hores
Diumenge
Obert les 24 hores