Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 06/05/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Equipaments

PISCINA COBERTA CAN PASQUAL

Edifici inaugurat el mes de novembre de l'any 1998. És un centre esportiu que compta amb molts serveis dedicats a l'esport i la salut d'aquelles persones que accedeixin de forma individual. També dona servei al col·lectiu de les escoles, amb els cursets de natació escolar. Els preus i modalitats d'abonament són variats i assequibles.

Serveis que s'ofereixen:

CURSETS DE NATACIÓ

Icona

La Piscina coberta de Can Pasqual ofereix un ampli ventall de cursets de natació per a infants, nens i adults.

Serveis que s’ofereixen:

MATRONATACIÓ
PROGRAMA DE SALUT D'ACTIVITATS DIRIGIDES A L'AIGUA
ADAPTACIÓ AL MEDI AQUÀTIC
FAMILIARITZACIÓ DEL MEDI AQUÀTIC
INICIACIÓ AL MEDI AQUÀTIC
ESCOLA DE NATACIÓ
ESCOLA DE PERFECCIONAMENT
NATACIÓ JOVE
CURSOS DE NATACIÓ PER ADULTS
CURS DE NATACIÓ PER EMBARASSADES

Trobareu tota la informació als documents adjunts:

ESQUAIX CENTRE DUAL

Icona

La Regidoria d'Esports ofereix la possibilitat de reservar pista per practicar l'esquaix a la instal·lació esportiva que hi ha al Centre Dual. També es dona el servei de lloguer de material (pales i pilotes) per poder jugar.

PISTA D’ESQUAIX

Lloguer pista d’Esquaix Centre Dual - 6,70 €/hora
Tiquet 10 hores - 54,65 €
Lloguer 1 pala - 2,32 €
Lloguer 1 pilota - 0,77 €

L’horari de lloguer serà de dilluns a divendres:
De 10h a 12h del matí
De 16h a 19h de la tarda (excepte el dijous)

L’horari del Centre Dual és de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h.

Ubicació on té lloc el servei:
Centre Dual (C/ dels Arbres, 21).

Procediment que ha de fer el ciutadà per gaudir del servei:

  IOGA PER A LA GENT GRAN

  Icona

  Programa d’activitat física pensat per a tots aquells adults que han passat la barrera dels 55 anys, edat en la que els canvis en els sistemes articular, muscular, cardio-respiratori, vascular i nerviós requereixen un exercici segur i efectiu.

  Es treballa amb exercicis de moderada intensitat, sense esforços excessius, evitant l’alt impacte, les excessives repeticions i amb un major control de la tècnica d’execució dels exercicis.

  Les sessions són de 50 minuts i es desenvolupen amb suport musical. Activitat pensada per al manteniment de les capacitats físiques bàsiques i reeducació de la postura.

  SALA DE MUSCULACIÓ

  Icona

  La sala de musculació de la nostra instal·lació els ofereix un ampli ventall d'aparells de treball isotònic, pes lliure i treball cardiovascular. Aquest servei és de lliure ús per a tots els abonats. Comptem amb un monitoratge especialitzat que els farà un entrenament per escrit i un seguiment personalitzat.

  El personal de sala els pot atendre als següents horaris:
  - De dilluns a divendres: de 7 a 13h i de 14 a 22h
  - Dissabtes: de 10 a 13.30h

   SALA D´ACTIVITATS DIRIGIDES

   Icona

   A la nostra sala d’activitats hi desenvolupem diferents programes adequats a les necessitats de cada tipus d’usuaris, les sessions es duen a terme per monitors especialitzats que dirigeixen les sessions perquè els usuaris facin els exercicis d’una manera adequada i saludable:

   Sessions de treball global

   PILATES / PILATES +
   Sistema d'entrenament que desenvolupa el cos de manera equilibrada, corregeix les males postures i restitueix la vitalitat física, conscienciant sobre la propiocepció de la musculatura interna. El pilates+ està recomanat a alumnes més avançats.

   TERRA SALUT
   Activitat integral de salut per prendre consciencia del cos a través de postures i moviments precisos, executats de forma suau per tal de millorar el to postural i alleujar el mal d'esquena a través de tècniques de mobilitat articular, relaxació, concentració i meditació.

   Sessions de tonificació muscular

   GAG / STRECHING
   Sessió on es treballa el to muscular per reduir el percentatge de greix localitzat a la zona dels glutis, els abdominals i les cames i al mateix temps, la flexibilitat i la mobilitat articular.

   ACONDICIONAMENT FÍSIC
   Sessió de treball que millora les qualitats físiques on es treballa la força, la resistència la velocitat, la flexibilitat i les capacitats psicomotrius amb un treball de coordinació, agilitat i equilibri.

   POWER DUMBLE
   Sessió d'activitat física que permet millorar la resistència i la força muscular, modelant la forma corporal de manera progressiva. Es basa en la combinació de seqüències d’exercicis aeròbics i musculars mitjançant barres, disc i pesos lliures variables amb suport musical.

   TBC
   Sessions que combinen múltiples recursos (resistència aeròbica, graons, circuïts d’estacions, exercicis de tonificació, estiraments...) mitjançant intervals amb suport musical.

   Sessions de resistència aeròbica

   STEPS / STEPS BÀSIC
   Sessió coreogràfica basada sobre una plataforma de baixa alçada (steps) destinada a millorar la coordinació i la resistència aeròbica. L'steps bàsic és una sessió de menys intensitat coreogràfica.

   AERODANCE / AERORITMES
   Coreografies de passos enllaçats que es realitzen seguint el ritme de les músiques més actuals, dinàmiques i divertides A les sessions d’aeroritmes seguim amb les coreografies però, al ritme de músiques llatines, reggaeton, country....

   CARDIOBOX
   Sessió d'activitat física que permet millorar la resistència i la força muscular, modelant la forma corporal de manera progressiva. Es basa en la combinació de seqüències d’exercicis aeròbics i musculars mitjançant barres, disc i pesos lliures variables amb suport musical.

   SUMBA
   Sessions molt divertides i dinàmiques que utilitzen rutines aeròbiques barrejant diferents ritmes llatins (salsa, merengue, bachata...) i seqüències de moviments molt motivants que et faran perdre pes mentre et diverteixes.

   Sessions de treball mixte

   AEROTONO
   Sessió amb una fase inicial aeròbica i una segona part de treball de tonificació dels diferents grups musculars.

   RITMES D'OR
   Sessió dirigida a persones que s’inicien en la pràctica esportiva, la gent gran o com a complement d'altres activitats més intenses, mitjançant exercicis dirigits a guanyar to muscular i resistència aeròbica a través de petites coreografies rítmiques.

   BOSSU
   Activitat que combina treball cardiovascular i de tonificació. Es realitza sobre una plataforma inestable mantenint l'equilibri per tal de treballar el major nombre de grups musculars possibles.

   3 CROSS / CIRCUÏT CROSS
   Sessions d’intensitat mitja-alta que combinen 15’ de resistència aeròbica + 15’ de treball muscular intens + 15’ de glutis i abdominals + 5´d’estiraments. Les classes de circuït cross segueixen la mateixa estructura però, es treballa amb estacions.

   A més, oferim la sala d'activitats per als usuaris per a ús lliure de dilluns a divendres en horaris on no hi ha activitats.

   Procediment que ha de fer el ciutadà per gaudir del servei:

   SERVEI DE PISCINA COBERTA

   Icona

   FUNCIONAMENT DEL SISTEMA CITA PRÈVIA (RESERVES)

   A partir d'aquest mes de novembre de 2020 entra en funcionament el sistema de reserves amb cita prèvia a la Piscina Can Pasqual per a tots els usuaris.

   Com fer una reserva a la PISCINA DE CAN PASQUAL ?

   1. Descarrega't l'aplicació CONNECTA a l'App Store o Play Store.
   2. Obre l'aplicació i selecciona instal·lació esportiva: CAN PASQUAL ESPARREGUERA.
   3. Introdueix les nostres dades d'accés USUARI i CONTRASENYA. Prèviament rebràs un correu electrònic amb les teves dades d’accés.
   4. Entra a ACTIVITATS i RESERVES.
   5. Selecciona l'ACTIVITAT que vols realitzar.
   6. Comprova la teva reserva a l'apartat LES MEVES RESERVES.
   7. Ja tens la teva reserva, vine a fer esport a CAN PASQUAL.

   NOTA

   - Només els abonats podran accedir al tràmit de reserva mitjançant cita prèvia.
   - Es podran tenir un total de 3 reserves actives.
   - Es podran fer un total de 3 reserves actives per dia, és a dir, una reserva activa per espai esportiu:

   1. Piscina Gran – Franges de 50 minuts - Aforament 7 persones
   2. Piscina Petita – Franges de 30 minuts - Aforament 1 unitat familiar
   3. Sala d’Activitats – Franges de 50 minuts - Aforament 15 persones
   4. Sala de Fitness – Franges de 50 minuts - Aforament 20 persones

   - Un cop esgotada la reserva d’un espai al final de la sessió, la reserva quedarà inactiva i per tant es podrà tornar a fer una reserva i repetir l’activitat sempre i quan hi hagi disponibilitat, fins a un màxim de 5 reserves al dia.

   - La sol·licitud de reserva mitjançant cita prèvia es podrà fer amb un màxim de 5 dies d’antelació.

   - Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a recepció, trucar al 93 777 78 36 o enviar un correu electrònic a esports@esparreguera.cat.

   Ubicació del centre

   Ubicació del centre a Google Maps.

   Contacte: