Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consells de salut per a la ciutadania

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

Trobareu continguts per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la seva capacitat per a tenir cura de la salut.

Infermera Virtual

Consells de salut per a la ciutadania.

Últims consells de salut

 • Infermera Virtual29/06/2020
  Coneix els diferents tipus de test per la Covid-19

  Prova testHi ha diferents tests que s'estan fent per a controlar la pandèmia de Covid-19. No tots són iguals, tampoc ens ofereixen la mateixa informació ni la mateixa fiabilitat. Descobreix les característiques de cadascú...

 • Infermera Virtual15/06/2020
  Fes salut amb el rentat de mans!

  Rentat de mansRecorda que el rentat de mans amb aigua i sabo, redueix els microbis i evita la propagació de malalties com la COVID-19. Quan et rentis les mans utilitza sabó. Frega't els palmells. El dors de les mans. Entre els dits. El dit gros. Entre les ungles...i fes-ho sovint! En aquest vídeo et recordem els passos a seguir ▶️

 • Infermera Virtual01/06/2020
  És veritat que el tabac protegeix de contreure la Covid-19 ?

  Tabac i covid_19De moment no hi ha evidència científica sòlida que ho demostri. El que sí se sap és que el nou coronavirus SARS-Cov-2 afecta principalment als pulmons, que ja es troben danyats pel consum de tabac. I les persones fumadores són més susceptibles de contreure infeccions respiratòries i que aquestes, cursin amb més gravetat

 • Infermera Virtual18/05/2020
  Has perdut un ésser estimat durant la pandemia?

  DolDavant la pèrdua d'un ésser estimat, les persones utilitzem diferents mecanismes de defensa o d'afrontament que permeten i ajuden a continuar vivint sense patir en excés l'angoixa, la depressió o la por que invalida.

  T'expliquem algunes recomanacions per a afrontar el procés de dol de manera saludable.

 • Infermera Virtual04/05/2020
  Saps com utilitzar la mascareta?

  Icona MascaretaA l’hora de triar una mascareta, assegura’t que et queda ben ajustada i et cobreix boca i nas. Tingues present rentar-te les mans abans i després de col·locar-te-la.

  Recorda que els guants o la mascareta no han de substituir en cap cas la rentada de mans i sempre hem d'evitar tocar-nos el nas, els ulls o la boca.

  En aquesta infografia us deixem uns punts claus amb els que no podeu fallar.