Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 03/07/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Certificats electrònics

Dels certificats electrònics reconeguts per a la tramitació electrònica el més assequible, per proximitat i facilitat en la seva obtenció, és:

  • L'idCAT. És tracta d'un certificat digital emès per l'Agència Catalana de Certificació (CATCert). Es pot obtenir de dues maneres:

No obstant, també es podran fer servir:

Certificats electrònics reconeguts
  • El DNI electrònic: a Esparreguera el podeu obtenir a través d'una unitat mòbil de la Policia Nacional que es desplaça un cop al mes a la Caserna de la Policia Local (adreçar-se a l'OAC per agendar-se prèviament).

    També es pot demanar en qualsevol comissaria de la Policia Nacional. Podeu demanar cita prèvia a www.citapreviadnie.es o al 902 247 364.


Acreditació de la representació

Les persones, físiques o jurídiques, que actuïn per mitjà de representants, hauran d'acreditar la representació per a efectuar els següents tràmits: formular sol·licituds, presentar declaracions responsables o comunicacions, interposar recursos, desistir d'accions i renunciar a drets.

El procediment d'acreditació de la representació es podrà dur a terme a través de qualsevol dels procediments següents:

  • Mitjançant la presentació d'apoderaments per compareixença personal a l'OAC o compareixença electrònica a la seu electrònica. Accedir al tràmit través del catàleg de tràmits de la seu electrònica del web de l'Ajuntament d'Esparreguera.
  • Mitjançant els certificats de signatura electrònica que incloguin la relació de representació. Aquests certificats s'emeten per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.
  • Qualsevol altre sistema d'acreditació de la representació que habiliti l'administració municipal en el marc de les lleis. (Ex. Registre entitats municipal).