Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 28/10/2020
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Certificats electrònics

Dels certificats electrònics reconeguts per a la tramitació electrònica el més assequible, per proximitat i facilitat en la seva obtenció, és:

  • L'idCAT. És tracta d'un certificat digital emès per l'Agència Catalana de Certificació (CATCert). Es pot obtenir de dues maneres:

No obstant, també es podran fer servir:

Certificats electrònics reconeguts
  • El DNI electrònic: a Esparreguera el podeu obtenir a través d'una unitat mòbil de la Policia Nacional que es desplaça un cop al mes a la Caserna de la Policia Local (adreçar-se a l'OAC per agendar-se prèviament).

    També es pot demanar en qualsevol comissaria de la Policia Nacional. Podeu demanar cita prèvia a www.citapreviadnie.es o al 902 247 364.


Acreditació de la representació

Les persones, físiques o jurídiques, que actuïn per mitjà de representants, hauran d'acreditar la representació per a efectuar els següents tràmits: formular sol·licituds, presentar declaracions responsables o comunicacions, interposar recursos, desistir d'accions i renunciar a drets.

El procediment d'acreditació de la representació es podrà dur a terme a través de qualsevol dels procediments següents:

  • Mitjançant la presentació d'apoderaments per compareixença personal a l'OAC o compareixença electrònica a la seu electrònica. Accedir al tràmit través del catàleg de tràmits de la seu electrònica del web de l'Ajuntament d'Esparreguera.
  • Mitjançant els certificats de signatura electrònica que incloguin la relació de representació. Aquests certificats s'emeten per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.
  • Qualsevol altre sistema d'acreditació de la representació que habiliti l'administració municipal en el marc de les lleis. (Ex. Registre entitats municipal).