Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 20/03/2018
Traducciˇ automÓtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

ButlletÝ electr˛nic

De forma peri˛dica s'enviarÓ un correu electr˛nic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'AvÝs legal.

TambÚ pots estar al dia del que passa a Esparreguera a travÚs dels canals RSS:

Validaciˇ de documents

Els documents que podeu verificar amb aquesta opciˇ porten signatura electr˛nica reconeguda, Ús a dir, signatura electr˛nica avanšada basada en un certificat reconegut emŔs per l'AgŔncia Catalana de Certificaciˇ i generada emprant un dispositiu segur, per la qual cosa, d'acord amb el que estableix l'article 3.4 de la Llei 59/2003, de 19 de desembre, s'equipara a la signatura manuscrita en relaciˇ amb les dades consignades en paper.

Qualsevol copia realitzada en paper dels originals electr˛nics tindrÓ consideraciˇ de copia autŔntica si inclou el codi de verificaciˇ electr˛nic. Permet contrastar l'autenticitat de qualsevol document administratiu municipal signat electr˛nicament e imprŔs en paper mitjanšant la comprovaciˇ amb el document electr˛nic original.

Per obtenir el document original, signat electr˛nicament, cal introduir el codi electr˛nic de verificaciˇ que consisteix en un conjunt de carÓcters que identifiquen de forma ˙nica qualsevol dels documents electr˛nics generats a l'Ajuntament d'Esparreguera. Aquest codi es troba imprŔs en cada document juntament amb la seva representaciˇ en codi de barres.


Introdueix la referŔncia electr˛nica del document: