Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 18/09/2019
Traducciķ automātica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 3 trāmits del tipus cercat: GOVERN OBERT

Aquesta solˇlicitud us permet demanar cita perquč us atengui un cārrec electe (alcalde, regidor/a) o un tčcnic/a municipal.
En aquest espai, qualsevol ciutadā/na pot presentar rāpidament i fācilment una queixa o un suggeriment al respecte dels serveis o equipaments municipals així com proposar millores de la qualitat dels serveis públics que comportin...
Aquest trāmit us permet exercir el vostre dret d'accés a la informaciķ pública -tant a títol individual com en nom i representaciķ de qualsevol persona jurídica legalment constituīda- de quč disposa aquests ens. La solˇlicitud...