Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 16/06/2021
Traducciķ automātica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 4 trāmits del tipus cercat: FIRES I MERCATS

Aquest trāmit permet donar de baixa o renunciar a la llicčncia d'activitat comercial en el mercat no sedentari.
La fira d'atraccions s'instalˇla a l'Avinguda Francesc Marimon, a l'alįada del núm. 156. Dies de fira: Festa Major Estiu Data límit presentaciķ : ültim dia hābil mes de MAIG Data mediciķ: Ubicacions: Avinguda Francesc Mari...
És el trāmit administratiu necessari per aconseguir autoritzaciķ municipal per a la instalˇlaciķ d'atraccions i parades de venda a la Fira de la Festa Major d'Hivern.
Solˇlicitud per a la modificaciķ de la parada del mercat no sedentari de dijous per ampliaciķ dels metres o per canvi de lloc.