Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 28/01/2020
Traducciķ automātica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 10 trāmits del tipus cercat: PADRĶ D'HABITANTS I CENS ELECTORAL

El Padrķ municipal d'habitants és el registre administratiu on consten totes les persones que resideixen al municipi. L'empadronament és obligatori.
Baixes per canvi de residčncia i per defunciķ de les persones que consten empadronades en aquest municipi.
Solˇlicitud de baixa del Padrķ d'Habitants de ciutadā estranger per traslladar la seva residčncia fora d'Espanya.
Els Ajuntaments donaran de baixa d'ofici, per inscripciķ indeguda, als que estiguessin empadronats sense complir els requisits establerts a l'art. 54 del Reglament de Poblaciķ i Demarcaciķ Territorial dels Ens Locals.
Comunicar a l'Ajuntament el canvi de domicili produīt dins del municipi d'Esparreguera i actualitzar-lo al Padrķ Municipal.
Certificat emčs per l'Ajuntament que acredita fefaentment les dades de les persones que van conviure en un mateix habitatge en una data determinada.
Certificat emčs per l'Ajuntament que acredita fefaentment l'empadronament d'una persona en el Padrķ Municipal en un període de temps determinat.
Comunicar a l'Ajuntament un canvi o actualitzaciķ de dades personals (nom, cognoms, data de naixement, nivell d'estudis, lloc de naixement, nacionalitat, sexe) que consten al Padrķ Municipal d'Habitants.
Document emčs per l'Ajuntament que especifica les dades de les persones que conviuen en un mateix habitatge, segons consta actualment a les dades del Padrķ Municipal d'Habitants. En la majoria de trrāmits administratius amb vola...
Document emčs per l'Ajuntament que acredita l'empadronament d'una persona en un domicili d'acord amb les dades actuals que consten al Padrķ Municipal d'Habitants d'Esparreguera. En la majoria de trāmits administratius amb un vola...