Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 10/04/2021
Traducciķ automātica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 2 trāmits del tipus cercat: ARXIU I MEMŌRIA HISTŌRICA

Aquest premi té la finalitat de promoure l'estudi i la recerca en qualsevol āmbit del coneixement i de l'expressiķ centrat en la vila d'Esparreguera.
El Servei d'’Arxiu Municipal té dipositada documentaciķ administrativa i histōrica consultable per als ciutadans. Qualsevol ciutadā té dret a consultar els arxius i registres públics, per tant, no es necessita cap acreditaciķ e...