Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 16/06/2021
Traducciķ automātica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 2 trāmits del tipus cercat: ARXIU I MEMŌRIA HISTŌRICA

Aquest premi té la finalitat de promoure l'estudi i la recerca en qualsevol āmbit del coneixement i de l'expressiķ centrat en la vila d'Esparreguera.
El Servei d'’Arxiu Municipal té dipositada documentaciķ administrativa i histōrica consultable per als ciutadans. Qualsevol ciutadā té dret a consultar els arxius i registres públics, per tant, no es necessita cap acreditaciķ e...