Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 19/10/2021
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catàleg de tràmits

Tots els tràmits es poden iniciar telemàticament a través del formulari online d'instància general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest tràmit.

Caldrà adjuntar a la instància telemàtica la instància específica i la documentació requerida per a aquest tràmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secció de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentació descarregada a la instància telemàtica s'haurà de signar electrònicament necessàriament aquella documentació que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrònica. Per a la resta de documentació annexa s'adjuntarà en format word, i es considerarà vàlida la informació continguda en el moment de presentació de la instància telemàtica.

Mòdul de Tramitació Municipal

S'han trobat 3 tràmits del tipus cercat: PREMIS I CERTAMENS

El Certamen Literari Infantil i Juvenil de Sant Jordi és un concurs de narrativa i poesia que s’organitza des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Esparreguera per la Diada de Sant Jordi, amb l’objectiu d'incentivar l'hàbi...
Els JOCS FLORALS D'ESPARREGUERA tenen com a finalitat promoure la utilització escrita de la llengua catalana en el registre literari. Termini presentació: A determinar
Aquest premi té la finalitat de promoure l'estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l'expressió centrat en la vila d'Esparreguera.