Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 22/10/2020
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catàleg de tràmits

Tots els tràmits es poden iniciar telemàticament a través del formulari online d'instància general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest tràmit.

Caldrà adjuntar a la instància telemàtica la instància específica i la documentació requerida per a aquest tràmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secció de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentació descarregada a la instància telemàtica s'haurà de signar electrònicament necessàriament aquella documentació que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrònica. Per a la resta de documentació annexa s'adjuntarà en format word, i es considerarà vàlida la informació continguda en el moment de presentació de la instància telemàtica.

Mòdul de Tramitació Municipal

S'han trobat 3 tràmits del tipus cercat: TREBALL I FORMACIÓ

És un servei de gestió d'ofertes de treball entre empreses i demandants de feina
Espai equipat amb eines i recursos per a la recerca autònoma de feina, dotat d'ordinadors amb connexió a internet, fax, telèfon, premsa especialitzada, etc.
Els plans d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones que estiguin en situació d'atur per a la realització d'actuacions de carácter temporal i d'interès general i social. L'objecte d'aquesta...