Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 31/05/2020
Traducciķ automātica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

En data 14 de marį de 2020, es va aprovar el Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestiķ de la situaciķ de crisi sanitāria del COVID-19, establint per un termini inicial de 15 dies un seguit de mesures per combatre la situaciķ d'emergčncia de salut pública derivada del virus SARS Cov-2, prorrogat pel Reial Decret 476/2020, de 27 de marį, fins les 00.00 del dia 12 d'abril de 2020.

La Disposiciķ addicional tercera de l'esmentat RD 463/2020, de 14 marį, estableix la suspensiķ i la interrupciķ dels terminis administratius per a tots els trāmits i procediments de tot el sector públic.

Per tant, abans de formalitzar qualsevol peticiķ o trāmit valoreu la urgčncia del mateix, tenint en compte sempre que els terminis de tramitaciķ es troben suspesos.

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 0 trāmits del tipus cercat: JOVENTUT