Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/05/2020
Traducciķ automātica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrōnic

De forma periōdica s'enviarā un correu electrōnic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Catāleg de trāmits

En data 14 de marį de 2020, es va aprovar el Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestiķ de la situaciķ de crisi sanitāria del COVID-19, establint per un termini inicial de 15 dies un seguit de mesures per combatre la situaciķ d'emergčncia de salut pública derivada del virus SARS Cov-2, prorrogat pel Reial Decret 476/2020, de 27 de marį, fins les 00.00 del dia 12 d'abril de 2020.

La Disposiciķ addicional tercera de l'esmentat RD 463/2020, de 14 marį, estableix la suspensiķ i la interrupciķ dels terminis administratius per a tots els trāmits i procediments de tot el sector públic.

Per tant, abans de formalitzar qualsevol peticiķ o trāmit valoreu la urgčncia del mateix, tenint en compte sempre que els terminis de tramitaciķ es troben suspesos.

Tots els trāmits es poden iniciar telemāticament a través del formulari online d'instāncia general quan no existeixi un formulari web específic per a aquest trāmit.

Caldrā adjuntar a la instāncia telemātica la instāncia específica i la documentaciķ requerida per a aquest trāmit concret, que trobareu en aquesta mateixa plana dins de la secciķ de Documents a descarregar.

Abans d'annexar la documentaciķ descarregada a la instāncia telemātica s'haurā de signar electrōnicament necessāriament aquella documentaciķ que estigui en format pdf, en el camp corresponent a la firma electrōnica. Per a la resta de documentaciķ annexa s'adjuntarā en format word, i es considerarā vālida la informaciķ continguda en el moment de presentaciķ de la instāncia telemātica.

Mōdul de Tramitaciķ Municipal

S'han trobat 1 trāmits del tipus cercat: COMERĮ I EMPRENEDORIA

PRORROGA de llicčncia de venda en el mercat no sedentari, per a l'exercici 2021 Termini : A DETERMINAR