Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Pareu atenció a...

En aquest apartat trobareu les notificacions emeses per la Policia Local (ordenades des de la més actual fins la més antiga) amb l'objectiu d'avisar, prevenir i/o informar als vilatans d'Esparreguera.

 • Policia LocalDimecres, 6 de juliol de 2016


  Aneu amb compte amb les persones que, al carrer a peu dret, us demanen la vostra signatura per a causes solidàries

  Malauradament hi ha qui s’aprofita de la bona fe dels altres per obtenir-ne un benefici il·lícit. Les persones que cometen aquest tipus delictiu, acostumen a ser dones que van en parella o en grup de tres, i poden simular ser sordmudes o patir alguna altra discapacitat. S’atansen amb una carpeta a la mà i demanen la vostra signatura per a algun tipus d’associació. Després demanen que se’ls mostri el carnet d’identitat per verificar les dades. En aquest moment intenten furtar els diners que es porten a la cartera o al moneder. Si us trobeu en un cas així, aviseu immediatament a la Policia Local (93 777 55 77) o als Mossos d’Esquadra (112).

 • Policia LocalDivendres, 20 de març de 2015


  Si un desconegut us vol abraçar, desconfieu!

  Pareu atenció a les persones, generalment dones, que s’apropen a una persona d’edat avançada i els fan una abraçada. Aprofitant el contacte físic els intentaran furtar el rellotge, altres joies o la cartera.
  El mètode que utilitzen aquestes persones s’anomena fals amic, o teletubbie. Els delinqüents aprofiten la vulnerabilitat de la víctima i sense que se n’adoni, mentre li fan afalacs i abraçades, li sostreuen qualsevol objecte de valor que pugui portar al damunt
  Si sou testimonis d’un fet similar, siusplau, aviseu de seguida la Policia Local i doneu una descripció tan acurada com sigui possible dels autors

 • Policia LocalDivendres, 25 d'abril de 2014


  Si sou botiguer o treballeu en una botiga o establiment comercial, us recomanem que no deixeu els vostre telèfon mòbil darrera el taulell. Us el poden furtar!

  Sovint, les persones que treballen en una botiga tenen costum de deixar el seu telèfon mòbil darrera el taulell. Això ho saben els pispes, que entren a la botiga i mentre un distreu al dependent l’altre aprofita per agafar el telèfon mòbil o altres objectes que quedin al seu abast.

  Si us han furtat el telèfon mòbil, cal que ho comuniqueu a la vostra companyia telefònica i ho denuncieu a la Policia Local o als Mossos d’Esquadra. Haureu d’acudir a la oficina de recepció de denúncies amb els vostre DNI i el número d’IMEI del telèfon sostret (Aquest número és a la factura de la compra o a l’exterior de la capsa de l’aparell).

  Si a la botiga teniu càmeres de captació d’imatges que puguin haver enregistrat el fet, preserveu la gravació i comuniqueu-ho a la policia quan feu la denúncia.

 • Policia LocalDivendres, 5 de juliol de 2013


  Si feu una operació de treure diners en un caixer automàtic i els bitllets no surten, el caixer pot haver estat manipulat. Si és així, si us plau, aviseu immediatament la Policia

  Darrerament s’ha detectat una nova modalitat d’estafa en caixers automàtics que consisteix en que bloquejar la sortida dels bitllets amb una peça del mateix color del caixer automàtic amb una substància adhesiva per la part interior.
  Quan un client fa una operació de treure diners, els bitllets es queden enganxats i no es poden extreure. Normalment el client pensa que el caixer està espatllat i marxa del lloc. Llavors la persona que ha bloquejat el caixer retira la peça i s’apodera dels diners.
  Si detecteu una possible manipulació en un caixer, si us plau, no marxeu del lloc i aviseu immediatament la Policia Local (93 777 55 77) o els Mossos d’Esquadra (012)

 • Policia LocalDilluns, 28 de maig de 2012


  Què cal fer per evitar els furts o els robatoris de bosses de mà als aparcaments dels centres comercials

  La Policia Local us recomana que quan carregueu en el maleter del vostre vehicle els productes que hagueu comprat en un establiment comercial no deixeu la bossa de mà sense vigilància en el seient del vehicle, i que quan aneu a retornar el carretó amb el que heu traslladat el que heu comprat, tanqueu el cotxe amb clau.

  Algunes persones s'aprofiten del descuit que es produeix en aquestes situacions per obrir de cop la porta del vehicle i emportar-se la bossa de mà, el telèfon mòbil o qualsevol altra objecte que s'hagi deixat en el seient.

1