Tanca
Joventut 12 de juliol de 2022

El Punt Jove de Cal Trempat programa diverses activitats durant tot el mes de juliol

Fins al 29 de juliol s’han programat diverses activitats esportives, artístiques i lúdiques al Punt d’Informació i Atenció Juvenil d’Esparreguera. Les propostes estan adreçades a joves d’entre 14 i 29 anys i inclouen jocs de taula, ioga, tallers de rap i música urbana, de cal·listènia o de tenyir samarretes. Totes les activitats són gratuïtes i necessiten inscripció prèvia

El Punt d’Informació i Atenció Juvenil (PIAJ) de Cal Trempat ha posat en marxa aquest mes de juliol un programa que inclou diferents tallers i activitats adreçades a joves d’entre 14 i 29 anys. La programació integra propostes esportives, com el ping-pong, el voleibol, futbol o la cal·listènia, musicals, com tallers de rap, música urbana i ball i artístiques com taller de tenyir samarretes, karaoke i concurs de talents i d’altres, com jocs de taula o tallers de ioga. A més, durant tot el mes de juliol, els dissabtes el punt estarà obert per a què els joves puguin utilitzar-ne l’espai. Totes les propostes són gratuïtes, comencen a partir de les 5 de la tarda i, la majoria, es realitzen a Cal Trempat, a la via del Mil·lenari 8. En el cas dels tallers les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a [email protected] o enviant un whatsapp al 678 080 474. Les activitats es clouran el divendres 29 de juliol amb un concert i actuacions musicals i de ball en viu.

Avui a les 6.30 de la tarda hi ha partit de futbol mixt; tots els dimecres, a partir de les 5 de la tarda, els joves poden anar a jugar a jocs de taula, ping-pong o a voleibol al pati de Cal Trempat; i tots els dijous es fan dinàmiques de grup, tallers de ioga i manteniment. Aquest divendres, a les 5.30 de la tarda, s’ha programat un taller de rap, durant el qual es gravarà un tema amb un artista; i dissabte, a la mateixa hora, es farà un taller de música urbana i ball. El dimarts 19 de juliol s’ha programat un taller de cal·listènia, el divendres 22 es farà un taller de tenyir samarretes amb tints naturals i el dissabte 23, hi haurà tarda de karaoke. El dimarts 26 de juliol es farà un partit de futbol femení i el divendres 29 es farà una festa de tancament, amb concerts, música en viu, actuacions de ball i talents, micro-obert... El dissabte 30 de juliol serà l’últim dia d’obertura del Punt Jove i es farà una sessió de grup de cloenda.

El Punt d’Informació i Atenció Juvenil compta amb un perfil d’Instagram on es difonen totes les activitats que s’hi organitzen així com d’altres informacions i continguts d’interès per als joves de la vila. A més, a banda de les activitats programades, Cal Trempat segueix obert de dimarts a dissabte com a espai d’estudi amb cessió d’ordinadors i també com a espai integral d’informació, orientació i assessorament per a joves d’entre 14 i 29 anys. L’horari d’obertura és de dimarts a dijous de 4.30 de la tarda a 8.30 del vespre i divendres i dissabtes de 4.30 de la tarda a 9 del vespre. Durant l’agost el Punt Jove romandrà tancat i reobrirà al setembre en l’horari habitual.