Tanca
Societat 10 d’abril de 2024

Mor Àngel Torres Prieto, qui va ser regidor de l’Ajuntament del 1987 al 1991

Torres va ser regidor d’Esports, Joventut i Protecció Civil durant un mandat. També va ser president del Patronat Municipal d’Esports i representant de l’Ajuntament en el Consell Escolar Municipal. L'Ajuntament d'Esparreguera expressa el condol, afecte i solidaritat amb la família

Ahir va morir Àngel Torres Prieto, exregidor de l’Ajuntament d’Esparreguera pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des del juny de 1987 fins a l’abril de 1991. Prieto va ser regidor d’Esports, Joventut i Protecció Civil i president del Patronat Municipal d’Esports durant el mandat que va formar part del govern municipal de la vila. Així mateix, el 1988 també va ser nomenat representant de l’Ajuntament en el Consell Escolar Municipal. El 15 de març de 1990, Àngel Torres va deixar la regidoria d'Esports degut a les seves ocupacions privades i el 1991, amb la finalització del mandat, va finalitzar la seva dedicació com a regidor municipal.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà, dijous 11 d’abril, a les 11 del matí a l’oratori del Tanatori d’Esparreguera, al carrer de la Fresa número 1-3. L'Ajuntament d'Esparreguera expressa el condol, afecte i solidaritat amb la família, amistats i a tot el conjunt de la comunitat de la vila.