Tanca
Política Societat 12 d’agost de 2022

Mor Josep Guixà i Hipólito, regidor de l'Ajuntament de 2008 a 2011

Guixà va ser tercer en les llistes electorals d'Esquerra Republicana de Catalunya i va prometre el càrrec de regidor el 2008 en substitució de Glòria López. Llicenciat en ciències polítiques, va estar vinculat sempre amb el món cultural i esportiu de la vila. Va ser cap de colla dels Castellers d'Esparreguera, vicepresident de l'Escola Cooperativa El Puig, entrenador del Club de Futbol Sala i preparador físic del Club de Bàsquet Esparreguera

Ahir va morir Josep Guixà i Hipólito, exregidor de l'Ajuntament d'Esparreguera per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) entre els anys 2008 i 2011. Tot i ser tercer en les llistes electorals, Guixà va agafar el relleu de Glòria López que va haver de renunciar al càrrec per motius de salut. Josep Guixà també es va presentar a les eleccions municipals de 2011 sent sisè a les llistes per Esquerra. 

Guixà, llicenciat en ciències polítiques, va estar vinculat sempre amb el món cultural i esportiu de la vila. Va ser cap de colla dels Castellers d'Esparreguera, vicepresident de l'Escola Cooperativa El Puig, entrenador del Club de Futbol Sala i preparador físic del Club de Bàsquet Esparreguera.

La vetlla serà avui al tanatori d'Esparreguera a partir de les 10 del matí. La cerimònia, per exprés desig de la família, serà de caràcter privat.

L'Ajuntament d'Esparreguera expressa el condol, afecte i solidaritat amb la família, amistats i a tot el conjunt de la comunitat i teixit associatiu de la vila.