Tanca
Política Societat 20 de desembre de 2021

Mor Magí Sardà i Pérez, regidor de l’Ajuntament de 1974 a 1979

Va ser regidor de Parcs i Jardins i d’Assistència Social en representació del Terç Familiar. De professió paleta i pare de família nombrosa, fou membre actiu de l’Associació de Pares de Família d’Esparreguera, constituïda a l’octubre de 1967. Va ser membre del govern fins al febrer de 1979, ja que quan es van celebrar les primeres eleccions democràtiques no va concórrer en els comicis

Diumenge 19 de desembre va morir Magí Sardà i Pérez, ex-regidor del govern de l’Ajuntament d’Esparreguera des de 1974 fins a 1979. Magí Sardà, de professió paleta i pare de família nombrosa, fou membre actiu de l’Associació de Pares de Família d’Esparreguera, constituïda a l’octubre de 1967. L’any 1973 es va presentar a les eleccions municipals pel Terç Familiar, on l'elecció es feia entre el veïnat que fos cap de família, una escletxa que va permetre entrar gent demòcrata a l’Ajuntament quan encara no havia acabat el règim franquista.

Sardà va entrar al govern el 3 de febrer de 1974, exercint les funcions de regidor de Parcs i Jardins i sent també membre de la comissió de Governació. El 2 d’abril de 1978 va passar a ser regidor d’Assistència Social i a formar part de la comissió d’obres. L’esparreguerí va ser membre del govern fins al febrer de 1979, ja que quan es van celebrar les primeres eleccions democràtiques no va concórrer en els comicis.

L’Ajuntament d’Esparreguera expressa el condol, afecte i solidaritat amb la família, amistats i a tot el conjunt de la comunitat i teixit associatiu de la vila.