Tanca
Cultura i Festes 5 de gener de 2024

Canvis a la cavalcada de Reis per la previsió de pluja intensa

La cavalcada de Reis se suspendrà en cas de pluja i Ses Majestat els Reis d'Orient, juntament amb la comitiva reial, rebran els infants dins del Teatre de la Passió

A causa de la previsió de risc elevat de pluges per aquesta tarda, l'Ajuntament ha previst canvis en l'espectacle de rebuda dels Reis Mags d'Orient i la cavalcada. Si es manté la previsió de pluja, la cavalcada se suspendrà i l'acte de benvinguda dels Reis es farà a l'interior del Teatre de La Passió. Serà allà on Ses Majestats, juntament amb la comitiva reial, rebran els infants d'Esparreguera. Dins del teatre s'habilitarà un circuit que permetrà als infants i les seves famílies veure Melcior, Gaspar, Baltasar i la comitiva reial, així com recollir els caramels, fer-se fotografies i lliurar la carta, per aquells qui encara no ho hagin fet.

El servei de bus llançadora funcionarà igualment amb les parades següents: al carrer Pau Duran de Mas d'en Gall, al Club de Tenis Rialenc a Can Rial i a l'inici de l'avinguda de Francesc Marimon, 152 (davant del supermercat Aldi). El servei es portarà a terme de forma ininterrompuda des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit.