Tanca
Medi Ambient 31 de maig de 2024

Esfondrament de la capella de Sant Salvador de les Espases

Degut a l'esfondrament d'una part de la capella de Sant Salvador de les Espases, ocorregut el dilluns 27 de maig, queda totalment prohibit l'accés al recinte i entorn del conjunt arquitectònic per tal de garantir la seguretat de les persones

Els Ajuntaments d'Olesa de Montserrat, Esparreguera i Vacarisses, conjuntament amb l'Associació d'Amics de Sant Salvador de les Espases, informem que degut a l'esfondrament d'una part de la capella de Sant Salvador de les Espases, ocorregut el dilluns 27 de maig, queda totalment prohibit l'accés al recinte i entorn del conjunt arquitectònic per tal de garantir la seguretat de les persones.

Aquest accés a l'equipament, que és de propietat privada, romandrà tancat fins a nou avís. Tanmateix, l'Associació d'Amics de Sant Salvador de les Espases atura temporalment la seva activitat presencial i el servei d'acollida.

Els tres ajuntaments es reuniran en breu per coordinar accions de suport que permetin recuperar aquest valuós element del nostre patrimoni cultural i arquitectònic.

ermita de Sant Salvador de les Espases