Tanca
Protecció Civil Seguretat Ciutadana 18 de febrer de 2023

Localitzat el cos sense vida de la Mònica Cuscó

Un grup de voluntaris ha localitzat aquest migdia el cos de la veïna d’Esparreguera desapareguda dimarts a l’entorn de les Roques Blaves. En aquests moments els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de la mort, que no es confirmaran fins a disposar dels resultats de l’autòpsia. La família de la Mònica agraeix les mostres de suport de la ciutadania i demana respecte i discreció envers la seva intimitat

Aquest migdia s’han suspès les tasques de recerca de la Mònica Cuscó, veïna d’Esparreguera desapareguda dimarts, després que un grup de voluntaris hagi localitzat el seu cos sense vida a l’entorn proper de les Roques Blaves. Confirmada la identitat del cadàver, a hores d’ara els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort, tot i que aquestes no es confirmaran fins a disposar dels resultats de l’autòpsia. Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Agrupació de Defensa Forestal cercaven des de dimecres la Mònica Cuscó a l’entorn de Can Roca i les Roques Blaves, on avui les tasques de recerca s’han reforçat amb la col·laboració de prop de 300 persones voluntàries. Agents especialitzats i voluntariat han pentinat la zona a peu novament i finalment aquest matí s’ha pogut localitzar el seu cos.

A l’espera de les investigacions i com a mostra de respecte a la família, l’agenda pública institucional dels representants de l’Ajuntament s’ha suspès aquest cap de setmana així com la clausura del Concurs de Teatre del Patronat Parroquial prevista per demà. La celebració dels Tres Tombs, organitzada per l’Agrupació Sant Antoni Abad, es durà a terme demà amb mostres de condol envers la família Cuscó. Els familiars de la Mònica Cuscó agraeixen les innumerables mostres de suport rebudes durant els darrers dies així com la intensa activitat de cerca dels cossos de seguretat, i molt especialment el desplegament del voluntariat de veïns i veïnes durant tot aquest matí. La pròpia família demana respecte envers la seva intimitat i sol·licita evitar qualsevol tipus d'especulació al voltant de la seva pèrdua.

centre d'operacions de bombers