Tanca
Urbanisme Mobilitat 27 de novembre de 2020

El bus urbà i el bus escolar canvien temporalment l’itinerari a Mas d’en Gall per obres

A partir de dilluns que ve, 30 de novembre, es tallarà al trànsit la cruïlla entre el carrer del Gerani i el carrer Carolina pels treballs de reparació d’una rasa de clavegueram. Això provocarà l’anul·lació de dues parades i el desviament de les línies de bus fins que finalitzin els treballs

Les línies de transport urbà i transport escolar canviaran, a partir de dilluns que ve i de manera temporal, el seu itinerari i suprimiran dues parades al barri de Mas d’en Gall, a causa de les obres de reparació d’una rasa de clavegueram situada a la cruïlla entre el carrer del Gerani i el carrer Carolina. Les parades que quedaran anul·lades són les situades al carrer Carolina 34 i al carrer Hortènsia 19, i es recomana a les persones usuàries que es desplacin fins a les parades més properes, al carrer Pau Duran amb carrer Carolina i al carrer Gerani amb carrer Jacint, respectivament. La cruïlla on es duran a terme els treballs quedarà tallada al trànsit rodat mentre durin les obres, que començaran el 30 de novembre i tenen una durada prevista d’una setmana i mitja.

A partir de la setmana que ve, tant el bus urbà com el bus escolar modificaran el seu itinerari a l’alçada del carrer Carolina, on s’hauran de desviar pel carrer Can Treco i seguir pel carrer Dàlia i el carrer Pau Duran fins a enllaçar amb el carrer Gerani. Aquest canvi implicarà també que quedi prohibit l’estacionament en determinats punts del recorregut per a permetre el gir dels autobusos que, per les seves dimensions i l’amplada dels carrers, necessitaran disposar de més espai. La Policia Local ja ha senyalitzat la nova ruta així com les zones on, temporalment, no es podrà aparcar. El canvi en l’itinerari implicarà també la supressió de les parades de transport públic situades al carrer Carolina 34 i al carrer Hortènsia 19, que ja s’han senyalitzat per a indicar a les persones usuàries l’afectació i quina és la parada més propera.

Les afectacions a la mobilitat i al transport estaran vigents mentre durin les obres de reparació de la rasa de clavegueram situada a la cruïlla entre el carrer del Gerani i el carrer Carolina, que és previst que s’allarguin durant una setmana i mitja. Des del Servei d’Educació de l’Ajuntament s’ha avisat també als centres escolars per tal que comuniquin a les famílies dels alumnes que viuen a Mas d’en Gall aquestes modificacions per tal que això no suposi afectacions en els horaris d’entrada als centres.