Tanca
Mobilitat 29 d’octubre de 2020

El bus urbà millora la connexió amb la línia a Barcelona a primera hora del matí

El servei modifica el recorregut de les dues primeres expedicions per a garantir una millor connexió dels veïns de Can Rial i Mas d’en Gall amb la línia a Igualada-Barcelona. Així, els dos primers trajectes no fan la parada Pau Vila i afegeixen dues parades addicionals al final del recorregut: una a la rotonda de les Tres Caravel·les i una altra a l’Ateneu

El servei de bus urbà d’Esparreguera ha modificat, a partir d’avui, el recorregut de les dues primeres expedicions per a millorar la connexió dels veïns dels barris de Can Rial i Mas d’en Gall amb la línia de transport públic a Barcelona. Amb aquest objectiu, els dos primers serveis que es presten de dilluns a divendres feiners no fan la parada Pau Vila del barri de La Plana i afegeixen dues parades addicionals al final del recorregut per a coincidir amb les parades de la línia Igualada-Barcelona de Monbus: una a la rotonda de les Tres Caravel·les i una altra a l’Ateneu. Aquesta modificació només afecta als dos primers trajectes del matí, la resta de serveis mantenen el recorregut habitual.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Esparreguera, Toni Molar, ha explicat que “la demanda de la població que utilitza el bus urbà a primera hora del matí és per a connectar amb el transport supramunicipal i, per això, hem volgut adaptar el recorregut a les necessitats de la ciutadania”. Així el bus que surt a les 5.50 del matí de la rotonda de Can Comelles i passa a les 6.07 per la pista esportiva de Mas d’en Gall i a les 6.23 pel Tennis Can Rial passarà a les 6.24 per la rotonda de La Plana, farà una primera parada a les 6.25 a l’Ateneu, a les 6.27 s’aturarà a la rotonda de les Tres Caravel·les i a les 6.30 pararà novament a l’Ateneu. Aquest mateix recorregut farà el comboi que surt a les 6.35 de Francesc Marimon, davant del número 68, i passa a les 7.13 per la pista esportiva de Mas d’en Gall i a les 7.29 pel Tennis-Can Rial. Aquest segon servei passarà a les 7.30 per la rotonda de La Plana, a les 7.31 pararà a l’Ateneu, a les 7.33 a la rotonda de les girafes i a les 7.35 s’aturarà novament a l’Ateneu. La resta dels horaris no es veuran afectats per aquestes dues noves aturades.

Consulteu els horaris a la pàgina de Mobilitat i Transports del web municipal.