Tanca
Mobilitat 2 d’agost de 2021

La zona blava d'Esparreguera, gratuïta durant tot el mes d’agost

L’Ajuntament desconnecta els parquímetres fins al 31 d'agost per la reducció de la necessitat d’aparcament de rotació durant aquest mes estival. El servei tornarà a funcionar amb les tarifes i horaris habituals a partir de l’1 de setembre

Des d’avui i fins a finals de mes es pot aparcar de manera gratuïta a totes les zones blaves d’Esparreguera. El servei tornarà a funcionar amb normalitat l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament. Aquest serà el sisè any consecutiu que l’Ajuntament d’Esparreguera desconnecta els parquímetres durant tot el mes, de l’1 al 31 d'agost ambdós inclosos, ja que l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates.

El municipi disposa actualment de 257 places de zona blava que es concentren principalment a les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon, plaça de Santa Anna, carrers de Sant Joan, Sant Miquel, Ferran Puig, d’Orenci Valls, Montserrat, del Mestre Tomàs Cabeza, Via del Mil·lenari i Gorgonçana. Els dies de funcionament del servei són de dilluns a dissabte, amb horari de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Resten exclosos de pagament, la tarda de dissabte i el matí i la tarda de diumenge i festius. Aquesta tarifa s’aplica durant tot l’any, exceptuant el mes d’agost, quan aparcar a la zona blava és gratuït.

Comparteix aquest contingut