Tanca

2a Fira de la Cervesa Artesana d'Esparreguera

El 3 de juny
De les 17.00 a les 23.00 h

Afegir al calendari

El dissabte 3 de juny l'associació Club Cultural Gastronòmic Sentits i l'Ajuntament d'Esparreguera organitzen, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la 2a Fira de la Cervesa Artesana, que s'emmarca en el cicle de fires de promoció econòmica 2023.

Amb aquesta fira es reprèn la dinàmica de la promoció de la cervesa artesana amb els objectius d’apropar la cervesa produïda artesanalment i de proximitat al públic en general per gaudir del tast de cerveses fortes, lleugeres, àcides, aromàtiques, afruitades, ecològiques i també sense gluten. Al mateix temps es cerca promocionar l’hosteleria del municipi i oferir una activitat amb prou valor afegit com per a que les persones triïn Esparreguera per passar el vespre i la nit de dissabte, sota el lema tradició i consum responsable.

Programació

17 h Inici de la fira i tast de cerveses amb:

  • Cervesa artesana Bripau de Sant Pere de Riudebitlles
  • Cervesa artesana the Anti-Patiks d'Ullastrell
  • Cervesa artesana Synera d'Arenys de Mar
  • Cervesa artesana La Canetenca de Canet de Mar
  • Cervesa artesana St Roch de Malgrat de Mar
  • Cervesa artesana L'Escumatent de Sabadell


Per a participar al tast, cal inscripció prèvia a Cal Sant. El preu és de 10€ i inclou got personalitzat de la fira, tast de cerveses artesanes i un tiquet gastronòmic.

18.30 h Concert amb Laura Benet

20 h  Rifa de lots de regal per a les persones assistents

21.30 h Concert amb Los Bongo Beat

Les persones assistents a la fira també podran tastar l'oferta culinària presentada per quatre restauradors d’Esparreguera: La Volta, Deliciosus, Land i A Paniagua. Compra anticipada del tiquet gastronòmic als restaurants que participen a la fira.