Tanca
Urbanisme Mobilitat 17 de novembre de 2022

Afectacions a la mobilitat per obres d'asfaltat al barri del Castell

A partir de dilluns 21 de novembre es faran actuacions per millorar el paviment asfàltic dels carrers Paraires , Passeig del Castell i Gorgonçana que comportaran afectacions a la mobilitat i a la ruta del bus urbà en les hores de treball de la maquinària

La setmana que ve comencen les obres del Projecte d’Obres de Millora Urbana (POMU) al barri del Castell, que inclouen la millora del paviment asfàltic dels carrers Paraires, Passeig del Castell i Gorgonçana en tota la seva longitud. Aquestes actuacions tindran afectacions a la mobilitat, tot i que es garantirà la circulació de vehicles i l'accés als garatges fora de les hores de treball de la maquinària.

Els treballs comportaran afectacions en el servei de bus urbà i els dies 22 i 23 de novembre es poden produir retards en el servei entre les 9.30 i les 19 h per les obres de renovació del ferm del carrer Gorgonçana. D'altra banda, quan comencin els treballs al Passeig del Castell i el carrer Paraires, la parada situada al Passeig del Castell número 53 quedarà inhabilitada en l'horari de treball de la maquinària. Així doncs, la ruta des de la parada del carrer Paraires número 2-4 fins a la parada de l'institut El Cairat, seguirà el següent itinerari: pel carrer Paraires girarà cap al carrer Principat per enllaçar amb el carrer Barcelona i el carrer Guardiola, girar cap al carrer Cavallers i d'aquí enllaçar amb el Passeig del Castell i girar cap al carrer Gorgonçana. 

Aquest itinerari es mantindrà fins que acabin els treballs d'asfaltat al Passeig del Castell, moment en què tornarà a habilitar-se la parada habitual del bus urbà en aquest carrer. Les alteracions puntuals en l’itinerari d’aquesta línia de transport seran oportunament informades per l’operadora del servei, Monbús, a través d’informacions disponibles a les marquesines de les diferents parades.

 

Avisos relacionats