Tanca
Mobilitat 30 de novembre de 2022

Incidències en el transport públic durant les obres d’asfaltat de les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon

A partir del dia 3 de desembre tant el transport urbà com interurbà veuran alterades les seves parades en nucli urbà d’Esparreguera com a conseqüència de les obres de renovació del ferm a les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon

Les actuacions d’asfaltat a l’antiga carretera N-II, entre les rotondes nord i sud, es duran a terme, a partir del dia 3 de desembre, en caps de setmana i dies festius per tal de generar el menor impacte possible en la mobilitat al nucli urbà del municipi. Pel que fa al bus urbà, les afectacions s'han previst per als dies 3, 4, 6, 8, 10 i 11 de desembre, quan quedaran anul·lades les dues parades de l’avinguda de Francesc Macià i la parada de Francesc Marimon. Alternativament i de manera provisional, la parada de la rotonda nord (de les girafes) quedarà substituïda per una nova parada al carrer Bruc que es mantindrà operativa mentre durin les obres. En relació al transport interurbà, totes les parades de l’avinguda de Francesc Marimon quedaran anul·lades durant els dies 3, 6 i 8 de desembre; mentre que la parada situada a Francesc Marimon, 68, davant de la notaria, i les tres parades situades a l’avinguda de Francesc Macià quedaran anul·lades els dies 4, 10 i 11 de desembre.

Totes aquestes incidències en el transport de persones, que poden veure’s modificades en funció del desenvolupament de les obres, seran puntualment informades per part dels seus operadors i es podran consultar a les parades de les línies corresponents. D’altra banda, cal recordar que mentre durin les actuacions d’asfaltat, no es podrà estacionar a les zones destinades a aparcament de les avingudes de Francesc Marimon i Francesc Macià, així com als carrer laterals, i tampoc es podrà estacionar a l’aparcament de La Passió. Com a zona alternativa d’estacionament per a vehicles, estaran disponibles la zona d’aparcament de Can Comelles a partir de la rotonda nord; l’esplanada de La Creu, on habitualment es situa la fira d’atraccions; i l’aparcament de l’antic aeri a la confluència del carrer Paraires amb el Passeig del Castell.

Afectacions de les obres al bus interurbà, entre la rotonda sud i carretera de Piera, els dies 3, 6 i 8 de desembre*

Afectacions de les obres al bus interurbà, entre la carretera de Piera i la rotonda nord, els dies 4, 10 i 11 de desembre*

Afectacions de les obres al bus urbà, entre la rotonda sud i la rotonda nord, els dies 3, 4, 6, 8, 10 i 11 de desembre*

*La previsió de les dates podria veure's modificada en funció del desenvolupament de les obres. Totes les incidències en el transport de persones seran puntualment informades per part dels seus operadors i es podran consultar a les parades de les línies corresponents.

 

 

Avisos relacionats