Tanca
Educació 14 de juliol de 2023

Obert el període de matriculació als Tallers d’Activitats Artístiques i Culturals d’Esparreguera

L’oferta per al curs 2023-2024 inclou propostes per a persones adultes, com Restauració de mobles, Dibuix i pintura, Ceràmica i terrissa i Joieria. Per a joves s’ofereix Còmic i manga, Ceràmica i Expressió artística; i per a infants, Expressió plàstica i Ceràmica i plàstica. La matrícula s’ha de tramitar preferentment de manera telemàtica a través de la seu electrònica

Aquesta setmana s’ha obert el període de matriculació als diferents cursos que s’imparteixen en els Tallers d’Activitats Artístiques i Culturals d’Esparreguera. L’oferta formativa per al curs 2023-2024 inclou sis propostes de 2,5 hores setmanals per a l’alumnat adult: Restauració de mobles, Dibuix i pintura, Ceràmica i terrissa, Joieria, Vitralls i fusing i Taller multidisciplinar. Per a les persones joves hi ha tres disciplines de 2 hores setmanals: Expressió artística, Còmic i manga, Ceràmica per a joves. I per als infants menors de 12 anys, enguany s’ofereixen dues activitats d’1,5 hores a la setmana: Expressió plàstica i Ceràmica i plàstica. La matrícula s’ha de tramitar preferentment de manera telemàtica, a través de la seu electrònica municipal, però també es pot tramitar presencialment, demanant cita prèvia a l'Oficina d’Atenció  Ciutadana (OAC). El període de matriculació estarà obert fins al 19 de juliol, tot i que durant tot el curs hi ha matrícula oberta en aquells cursos en els quals hi hagi places disponibles. Per a més informació sobre com es desenvolupen els tallers podeu contactar al correu electrònic [email protected].

Els Tallers d’Activitats Artístiques i Culturals iniciaran les classes el 6 de setembre amb una oferta formativa que inclou un total d’onze propostes per a totes les edats. La majoria de cursos es concentren en horari de tarda, però també hi ha tallers que es realitzen al matí.  Per a l’alumnat adult, el centre ofereix Restauració de mobles, que s’impartirà els dilluns, dimarts i dimecres de 10.30 del matí a 1 del migdia; els dimarts de 3.30 a 6 de la tarda; i el dimecres de 5 a 7.30 del vespre; Dibuix i pintura, que té oferta de matí, els dilluns, dimarts i dimecres de 9.30 a 12 del migdia, i de tarda, els dilluns i dimecres de 6.45 a 9.15 del vespre; Ceràmica i terrissa, que es fa els dimecres de 5 a 7.30 del vespre i els dijous de 5.15 a 7.45 del vespre; Joieria, que s’imparteix els dimarts i dimecres de 6 a 8.30 del vespre; Vitralls i fusing, que es fa dilluns, dimarts i dimecres de 10.30 a 1 del migdia, dimarts de 3.30 a 6 de la tarda i dimecres de 5 a 7.30 del vespre; i el Taller multidisciplinari, que es fa dilluns, dimarts i dimecres de 10.30 a 1 del migdia, dimarts de 3.30 a 6 de la tarda i dimecres de 5 a 7.30 del vespre.

Paral·lelament, l’oferta per a joves, a partir de 12 anys, inclou Expressió Artística, que s’imparteix els dijous, de 4 a 6 de la tarda; Còmic i manga, que es cursa els divendres, de 5.30 a 7.30 del vespre; i Ceràmica, que es fa els dilluns de 5 a 7 de la tarda. En referència als tallers adreçats als infants, aquest curs s’impartirà Expressió plàstica, els dimecres de 5.15 a 6.45 de la tarda i Ceràmica i plàstica, els dilluns de 5.15 a 6.45 de la tarda. A més, els Tallers d’Activitats Artístiques i Culturals també ofereixen, com cada any, cursos monogràfics, de 12 hores de durada, que s’aniran anunciant durant el curs i tindran temàtiques variades, com ara tapisseria, vitralls, joieria, cistelleria, còmic, fotografia, il·lustració i tècniques artesanals.

Les persones i famílies interessades en fer alguna de les formacions poden formalitzar la matrícula preferentment fins al 19 de juliol, tot i que si hi ha places disponibles la matrícula es manté viva durant tot el curs. El tràmit s’ha de fer per via telemàtica, accedint a l’apartat catàleg de tràmits de la web municipal, adjuntant tota la documentació requerida, tot i que també es pot fer presencialment a l’OAC, demanant cita prèvia a través de la web citaprevia.esparreguera.cat. El preu de la matrícula, que s’ha d’abonar en un únic pagament en donar-se d’alta, s’ha rebaixat i homogeneïtzat en tots els cursos i és de 35 euros, així com el preu del material, que també s’ha equiparat a tota l’oferta i ara és de 21 euros. Les quotes mensuals dels tallers varien en funció de les hores lectives, des dels 47 euros els cursos de 2,5 hores setmanals, a 36 euros els de 2 hores i 32 els d’1,5 hores. I pel que fa als cursos monogràfics, els preu és de 60 euros i ja inclou els material i la matrícula.