Tanca

Festes de Sant Antoni Abat 2024

Del 27 de gener al 28 de gener
A les 12.00 h

Afegir al calendari

Carrers del centre d'Esparreguera

Carrer Bruc, s/n, Esparreguera

L'Agrupació de Sant Antoni Abat d'Esparreguera celebra els dies 27 i 28 de gener el 181è aniversari de les Festes a Sant Antoni.

Programa de festes

Dissabte 27 de gener

11 h Entrega de tortells a la Residència Municipal de Can Comelles.

Entrega del tortell de Sant Antoni als residents de la Residència Municipal de Can Comelles.Gentilesa de la Pastisseria Grau. En acabar, Tres Tombs simbòlics amb els genets de l’Hípica d’Esparreguera.

19.30 h Missa de vigília dels tradicionals Tres Tombs, a l'església Parroquial de Santa Eulàlia.

Missa en record al soci Joan Rius Raventós, i difunts de l’Agrupació, posteriorment benedicció de les banderes. Anunci de missa amb repic de campanes.

20.30 h Passada de banderes.

Passejada de les banderes de l’Agrupació portades per la família d’abanderats d’enguany (Família Sospedra), acompanyats pels Ministrers del Sabre, comitiva amb torxes portades pels socis, amics i familiars. En arribar a casa del president de l’Agrupació, s’obsequiarà amb coca i mistela a tots els presents.

Recorregut: Plaça de Santa Eulàlia, carrer Gran, carrer Taquígraf Garriga, carrer dels Arbres, plaça de la Constitució, carrer Hospital (fins al número 40).

 

Diumenge 28 de gener

9 h Esmorzar dels traginers, a la plaça de la Pagesia.

Esmorzar: pa amb tomàquet, botifarra, vi, aigua, coca i cafè. Coca gentilesa de la Pastisseria Grau. Preu: Gratuït per a socis i participants inscrits als Tres Tombs 2024.
Preu per a públic general: donatiu de 5,00 €

11 h Concentració de les cavalleries, al carrer del Bruc.

En aquest moment es passarà el control sanitari i d’inscripció als Tradicionals Tres Tombs.

12 h Tradicionals Tres Tombs d'Esparreguera pels carrers del centre de la vila.

Encapçalats per la Banda d’Esparreguera, i seguit del carruatge de Sant Antoni, carruatge de la Bandera Vella, capità de Bandera, cordonistes i abanderat, tot seguit de genets, cavalls, amazones vinguts d’arreu de la comarca i tota mena de carruatges. Amb la col·laboració dels Amics de la Flama d’Esparreguera.

 


Altres activitats

Enguany es tornen a convocar els diferents concursos de fotografia i dibuix. Consulteu les bases al perfil d’Instagram @santantoniesparreguera