Clubs de lectura de la Biblioteca

Els clubs de lectura són un espai per compartir el gust pels llibres i l'experiència lectora. Els participants es troben un cop al mes o cada quinze dies (segons el club), d'octubre a maig i en sessions d'una hora, per compartir les impressions d'una lectura comuna que han fet prèviament a casa. Durant la sessió es comenta l'obra i es realitzen activitats relacionades, com poden ser manualitats i jocs, en els clubs de públic infantil, o la visita d'autors i autores o persones expertes, en els clubs per a públic adult.

Què s'ofereix

La biblioteca organitza els següents clubs segons les franges d'edat: Club del Playme (P4 i P5), Club del Bit (1r i 2n de Primària), Club del Gènius (3r i 4t de Primària), Club de la Valentina (5è i 6è de Primària), Club de Lectura Jove (1r a 4t d'ESO), Club de Lectura Novel·la i +, i Club de Lectura de Teatre.

 

Preu del servei

La Biblioteca s'encarrega de facilitar els exemplars necessaris de cada obra als membres del club de lectura. L'activitat és gratuïta, però cal disposar del carnet de la Biblioteca.


Horari
Dilluns
De 09:00 a 14:00
Dimarts
De 09:00 a 14:00
Dimecres
De 09:00 a 14:00
Dijous
De 09:00 a 14:00
Divendres
De 09:00 a 14:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat