El transport escolar no obligatori és un servei gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat dirigit a l'alumnat que per necessitats d'escolarització s'hagin de desplaçar a centres educatius del mateix municipi però distants del seu lloc de residència.

Què s'ofereix

Transport d’anada i tornada als centres educatius Pau Vila, Les Roques Blaves, Taquígraf Garriga, INS El Cairat i INS El Castell.

A qui s'adreça

A l'alumnat dels centres educatius Pau Vila, Les Roques Blaves, Taquígraf Garriga, INS El Cairat i INS El Castell que estigui empadronat als barris perifèrics de Can Rial, Mas d’en Gall, Can Vinyals i Colònia Sedó.

Com s'hi pot accedir

Per accedir al servei és imprescindible realitzar la sol·licitud per part dels/ de les representants dels /de les menors i presentar-la al centre educatiu.

Els/les usuaris/es del servei hauran de confirmar al centre educatiu la seva continuïtat per a cada curs escolar.

Preu del servei

Gratuït.

Altres
  • Horari en funció de les rutes.

  • Es recomana sol·licitar informació als centres educatius dels períodes de prematrícula i matrícula establerts pel Consell Comarcal del Baix Llobregat.

  • La normativa que regula el servei és el Reglament del servei de transport escolar Baix Llobregat del Consell Comarcal del Baix Llobregat.


Horari
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat