Tanca
Joventut 23 de desembre de 2022

El Punt Jove d'Esparreguera enceta la programació especial de Nadal

Fins al 7 de gener s’han programat diverses propostes lúdiques, musicals i esportives per a joves d’entre 14 i 29 anys al Punt d’Informació i Atenció Juvenil, situat a l’edifici de Cal Trempat. Totes les activitats són gratuïtes i es realitzen en horari de tarda

El Punt d’Informació i Atenció Juvenil (PIAJ) d'Esparreguera ha posat en marxa una programació especial de Nadal, que inclou diferents tallers i activitats adreçades a joves d’entre 14 i 29 anys. La programació inclou propostes esportives, com el ping-pong o escacs; musicals, com tallers per aprendre a ballar drill i dembow; culinàries, com un taller per a fer galetes de mantega; creatives, com un taller de maquillatge i també altres propostes com jocs de taula, videojocs o cinema. Totes les activitats són gratuïtes i es realitzen en horari de tarda a Cal Trempat, a la via del Mil·lenari 8. L’equipament obrirà de dilluns a dissabte de 4.30 de la tarda a 8 del vespre, excepte els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i el dia 6 de gener en què l’espai romandrà tancat. Per participar en algunes de les activitats es recomana fer reserva prèvia a través del Whatsapp 678 080 474 o a través del perfil d’Instagram @jovesparreguera.

La programació va començar ahir amb el primer taller “Fem galetes de Nadal” i seguirà aquesta tarda amb un taller de reciclatge, que es farà de 6 de la tarda a 8 del vespre i també es podrà gaudir de partides de ping-pong i un espai de música. La programació seguirà el dimarts 27 de desembre de 5 a 6.30 de la tarda hi haurà jocs de taula i de 6.30 a 8 del vespre es farà una sessió per ballar drill, un estil de música trap. El dimecres 28 de desembre de 5.30 a 7 del vespre es farà novament el taller “Fem galetes de Nadal” i de 7 a 8 del vespre es podrà jugar a videojocs. El dijous 29 de desembre de 5 a 7 del vespre s’ha programat un taller de maquillatge i de 7 a 8 del vespre hi haurà novament tarda de videojocs. El divendres 30 de desembre de 18 a 20h hi haurà taller de dembow, un gènere musical originari de la República Dominicana, i podrà gaudir de partides de ping-pong i un espai de música.

La programació de l’any 2023 començarà el dilluns 2 de gener amb una sessió de partides d’escacs, de 5.30 a 7 del vespre i seguirà el dimarts 3 de gener de 5 a 6.30 de la tarda amb l’Espai d’Estudi i de 6.30 a 8 del vespre amb una sessió de jocs de taula. El dimecres 4 de gener a les 6.30 de la tarda es projectarà una pel·lícula de cinema documental i el dijous 5 de gener de 5.30 a 7.30 del vespre es faran hi haurà un torneig de ping-pong i de 7 a 8 del vespre es podrà jugar a videojocs. La programació especial de Nadal finalitzarà el dissabte 7 de gener amb una tarda de partides de ping-pong, espai de música i videojocs.

Paral·lelament a les activitats de Nadal, durant l’any Cal Trempat segueix obert de dimarts a dissabte com a espai d’estudi amb cessió d’ordinadors i també com a espai integral d’informació, orientació i assessorament per a joves d’entre 14 i 29 anys. L’horari d’obertura d’hivern és de dimecres a dissabte de 4.30 de la tarda a 8 del vespre. El Punt d’Informació i Atenció Juvenil compta amb un perfil a Instagram on es difonen totes les activitats que s’hi organitzen així com d’altres informacions i continguts d’interès per als joves de la vila.